Thursday, June 5, 2008, 9:11 PM


Alright. I am told to do a quiz by Huaiqiannnn.
Here it goes...

1. Where are you now?
Ans: At Sihui's house XD

2. What do you want to do now?
Ans: Rest

3. Why do i love him so much ?
Ans: He is sacrificial, kind and perfect.

4. Do you hate your friends sometimes?
Ans: Not really hating but disliking.

5. Where do you wish to die?
Ans: To be on my bed with my bolster around.

6. Do you believe in seeing a rainbow after th rain?
Ans: Depends on how lucky am I :)

7. What impossible things you wish to do?
Ans: There's nothing to dwell on since it's already impossible.

8. Your darkest secret?
Ans: Hmm? I don't have any

9. Are you happy with ur life now?
Ans: Yeah, my life is given by him.

10. What if your crush asked you out?
Ans: I'll be shy but my heart is actually smiling and shouting with joy.

11. Describe your other half.
Ans: He must give me a sense of secureness, be kind and patient. Cannot have too many muscles.

12. What feelings do you hate the most?
Ans: Being bored.

13. Do you cherish every friendship of yours?
Ans: Yup :)

14. What are you looking forward in the coming weeks?
Ans: Outing(s) with buddy! Camp, service & BBQ!

15. The most important thing in your life.
Ans: Music

16. Who do you hope to always be there for you?
Ans: God, family and friends.

17. Do you find life meaningless?
Ans: It's stupid to find it meaningless.

18. Who do you love the most?
Ans: Family and God.

19. The craziest thing(s) you ever did.
Ans: I actually kicked my shoes at my teacher's head.

20. What's your greatest dream?
Ans: To make him happy.

21. The sweetest thing you ever did for someone.
Ans: Oh, I gave him sweets. Sweet isn't it? LOL

Instructions:Remove one question from above and replace it with your own.
Tag 8 people, list 'em down at th end of th post.
Notify 'em in their chatbox that they've been tagged
1)E
2)V
3)E
4)R
5)Y
6)O
7)N
8)E